Trainingen

Prijs: vanaf € 666,-

De Sacred Soul Awareness is officieel van start gegaan op 20 januari 2020. Met deze training heb ik het verlangen een meesterwerk neer te zetten en aan te bieden. Alle opgedane kennis, ervaring, expertise, wijsheid en beleving van de afgelopen 50 jaar zal ik verwerken in deze training. 


Prijs: € 40,-

De training loslaten is een zeer waardevolle training die jou ondersteuning geeft bij het loslaten van o.a.

 • Oude pijn
 • Beperkende overtuigingen
 • Negatief zelfbeeld
 • Oude energie die jou niet meer versterkt

Dit heeft tot gevolg dat jij: 

 • Meer energie krijgt
 • Beter in je vel komt te zitten
 • Een beter zelfbeeld krijgt
 • Meer zelfvertrouwen krijgt
 • Meer inspiratie en flow gaat ervaren in je dagelijkse leven en werk
 • Het leven meer waarde toekent
 • Zichtbaarder durft te zijn
 • Moedige beslissingen gaat nemen
 • Uit de twijfelmodus kan stappen

Door het (geheel) doorlopen van deze 44-daagse thuistraining ga je een waardevolle versterkende transformatie tegemoet.


Prijs: € 27,50

Tijdens deze training ga je op een liefdevolle en rustige wijze contact maken met je innerlijke kind. Het innerlijke kind is een deel van jou en je draagt haar altijd bij je. Wanneer je als volwassenen op een onbevangen en vreugdevolle manier in contact kan staan met je innerlijke kind, dan is dit heel krachtig. Als je je regelmatig krachteloos, onzeker, down, boos of verdrietig voelt, kan het heel goed zijn dat het een innerlijk kind deel is, wat graag geheeld wil worden. Je merkt dan over het algemeen dat je weinig inspiratie, zelfvertrouwen en passie ervaart. Door je innerlijk kind in het licht te zetten, kan je een mooie helende beweging bewerkstelligen en je kracht en vitaliteit hervinden.

Prijs: € 444,-

De Vrouw&Verbinding Ondernemerstraining is bedoeld voor vrouwen die graag hun bestaande praktijk/ onderneming verder willen ontwikkelen. Deze training is ook aan te raden voor vrouwen die nog een prille praktijk of onderneming hebben en deze vanuit de basis goed op de kaart willen zetten. Deze training is bedoeld voor vrouwen die willen ondernemen vanuit zachte kracht en authenticiteit. Daarnaast is deze training uiteraard voor vrouwen die voelen dat zij hun ondernemersskills meer willen ontwikkelen.

Speerpunten: Authenticiteit – Bewustwording – Intuïtie – Leiderschap – Marketing – Spiritualiteit – Zichtbaarheid – Ondernemerschap – Verbinding met jezelf – Zielspad.


Prijs: € 44,44

Tijdens deze training word je bewust van negatieve en beperkende patronen en deze leer je om te buigen. Je leert om getuige te worden van angst en je krijgt tools aangereikt om angst te transformeren in liefde en kracht. Deze training biedt je veel mooie handvatten om krachtig en vreugdevol in het leven te gaan staan. Je komt veel meer in contact met je authentieke zijn en wordt steeds uitgenodigd om mooie stappen te zetten. Dit alles op een liefdevolle en effectieve manier. Zo kan je meer innerlijk leiderschap gaan toepassen en leren om je hart te gaan volgen, zodat je veel meer ‘já’, tegen jezelf en het leven kunt gaan zeggen.


Prijs: € 44,44

Tijdens deze training ga je verbinding maken met de verlangens die in je hart aanwezig zijn. Je leert ook om je passie aan te wakkeren en om een staat van bezieling te creëren. Deze training schijnt ook licht op jouw zielmissie. Je krijgt handvatten voor een vreugdevol en waardevol leven. We staan dus ook stil bij, hoe jij je verlangens kunt verbinden aan flow, zodat er manifestatiekracht ontstaat!