Ik schenk jou

Het geschenk van geven zit ‘m in het feit dat geven ook ontvangen is. Daarnaast is het zo dat ‘delen aanzet tot helen’. Op deze pagina zal ik regelmatig nieuwe CADEAUS aanbieden die bijdragen aan meer kracht, zelfliefde en meer bewustwording.

Mijn wens is, dat jij jezelf de tijd gunt om in alle rust het cadeau te ontvangen en aandacht aan te schenken.

Mocht je behoefte voelen aan nog meer verdieping dan nodig ik je van harte uit op mijn website: https://www.gerda-duin.nl/webshop/

Kijk vooral op je gemak vrijblijvend rond en weet dat jouw hart je  zeker zal vertellen wat een mooie vervolgstap is.


1) Handboek ‘Ongetemd & Vrij’

Graag bied ik jou het digitale handboek ‘Ongetemd & vrij’ aan. In deze speciale uitgave (20 pagina’s) leg ik aan de hand van 10 richtingaanwijzers uit hoe jij meer ‘ongetemd en vrij’ in het leven kunt staan. Dit zorgt ervoor dat je het leven (weer) door je heen voelt stromen en dat je iedere dag zin hebt om weer op te staan, gewoon omdat je leven betekenisvol, inspirerend en vreugdevol is. In deze uitgave deel ik zeer open mijn eigen ervaringen en bij alle 10 richtingaanwijzers ga ik de diepte in en je ontvangt veel waardevolle tips en inzichten. Als klap op de vuurpijl bevat dit handboek ook een prachtig zielskompas uit het wonderlijk mooie Zielsrouteplannerkaartendeck. Gewoon, omdat jij dat waard bent! 

Hieronder deel ik alvast de eerste vier richtingaanwijzers, als ik opnieuw stilsta bij richtingaanwijzer 4 dan gaat mijn hart sneller kloppen en krijg ik het nog steeds ‘Spaans benauwd’. Direct daarna voel ik de adrénaline stromen van het gevoel van overwinning…heerlijk!! 

De eerste 4 richtingaanwijzers om ‘Ongetemd en vrij’ te leven

1. Wees dankbaar voor het leven en het feit dat je leeft

2. Wees eerlijk naar jezelf en durf in de spiegel te kijken

3. Stop met twijfelen en stap in je kracht

4. Overwin je angst door daadkracht en moed

Ik wens jou heel veel vreugde en mooie stappen toe op jouw unieke zielspad!


2) Meditatie ‘Innerlijke verbinding’

Ik schenk jou een mooie meditatie voor meer ‘INNERLIJKE VERBINDING’.

Door aandacht te schenken aan de verbinding met jezelf, kom je meer in je authentieke kracht en kan je meer vertrouwen en vreugde ervaren in het leven.

Ik wens jou mooie momenten van rust en ontspanning met deze meditatie.

Meer meditaties zijn verkrijgbaar via:  https://www.gerda-duin.nl/webshop/


Meld je nu gratis aan en krijg direct toegang tot mijn meest recente geschenk.

Vul je gegevens in voor dit gratis ‘Ik schenk jou’ abonnement.

Je ontvangt dan per email een activeringslink. Wanneer je deze niet ontvangt check dan je map met ongewenste items.

Via deze link kan je naar de ‘Ik schenk jou’ sub-pagina’s gaan, daar tref je de geschenken aan.

'Ik schenk jou'

Geven is ontvangen

Delen is helen

Gun jezelf tijd en aandacht

Je bent het waard