'Omdat bewustwording (jou) zoveel mooier maakt'

Ik schenk jou

Het geschenk van geven zit ‘m in het feit dat geven ook ontvangen is. Daarnaast is het zo dat ‘delen aanzet tot helen’. Op deze pagina zal ik regelmatig nieuwe CADEAUS aanbieden die bijdragen aan meer kracht, zelfliefde en meer bewustwording.

Mijn wens is, dat jij jezelf de tijd gunt om in alle rust het cadeau te ontvangen en aandacht aan te schenken.

Mocht je behoefte voelen aan nog meer verdieping dan nodig ik je van harte uit op mijn website: https://www.gerda-duin.nl/webshop/

Kijk vooral op je gemak vrijblijvend rond en weet dat jouw hart je  zeker zal vertellen wat een mooie vervolgstap is.

1) Handboek 'Ongetemd & Vrij'

Graag bied ik jou het digitale handboek ‘Ongetemd & vrij’ aan. In deze speciale uitgave (20 pagina’s) leg ik aan de hand van 10 richtingaanwijzers uit hoe jij meer ‘ongetemd en vrij’ in het leven kunt staan. Dit zorgt ervoor dat je het leven (weer) door je heen voelt stromen en dat je iedere dag zin hebt om weer op te staan, gewoon omdat je leven betekenisvol, inspirerend en vreugdevol is. In deze uitgave deel ik zeer open mijn eigen ervaringen en bij alle 10 richtingaanwijzers ga ik de diepte in en je ontvangt veel waardevolle tips en inzichten.

2) Meditatie 'Innerlijke verbinding'

Ik schenk jou een mooie meditatie voor meer ‘INNERLIJKE VERBINDING’.

Door aandacht te schenken aan de verbinding met jezelf, kom je meer in je authentieke kracht en kan je meer vertrouwen en vreugde ervaren in het leven.

3) ‘Leiderschap en spiritueel ontwaken’

Het document ‘Leiderschap en spiritueel ontwaken’ is geschreven en ontworpen met de intentie om jou een mooi cadeau aan te bieden.

De scripts die in het document zijn opgenomen dragen bij aan meer verbinding met jezelf en zijn ook bedoeld om iets in jou in beweging te brengen.

4) Geschenkdocument De rivier uit Kaartendeck ‘De Uitnodiging’

Graag bied ik je een mooi script aan uit mijn eigen kaartendeck ‘De Uitnodiging’ 

Sta voordat je het document opent eens rustig stil bij een vraag of een thema, waar je graag wat meer inzichten in wilt hebben.

Open daarna pas het geschenkdocument en lees rustig het script door.

Laat het ook eventjes op je inwerken.

Ik wens je mooie inzichten toe.

Meer geschenken ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Geven is ontvangen

Delen is helen

Gun jezelf tijd en aandacht

Je bent het waard