'Omdat bewustwording (jou) zoveel mooier maakt'

Vrouw&Verbinding is op 20 december 2012 opgericht door Gerda Duin, vanuit een verlangen om een bijdrage te leveren aan meer bewustwording en vrouwelijk leiderschap. De eerste workshop vond plaats in januari 2013 en vanaf dat moment is Vrouw&Verbinding in korte tijd uitgegroeid tot een begrip en uiteindelijk tot een belangrijke speler op het gebied van bewustwording, heling, (spiritueel) leiderschap en authentiek ondernemerschap.

Vrouw&Verbinding is samen met Vrouw&Verbinding Retraites onderdeel van het bedrijf Gerda Duin Entertrainment. De filosofie en de intentie van Vrouw&Verbinding is gericht op het (h)erkennen van het grote potentieel wat iedere vrouw in zich draagt. Daarnaast is het gericht op het hervinden van een stuk authentieke kracht. Gerda Duin richt zich hierbij op verschillende invalshoeken, die uiteindelijk allemaal leiden tot meer leiderschap. Uiteraard staat het thema ‘in verbinding zijn’ altijd centraal. In verbinding met jezelf, met anderen, met de natuur en ook met de niet zichtbare spirituele wereld.

Vrouw&Verbinding zet zich in om in verschillende provincies binnen Nederland (en deels in België) een infrastructuur op te zetten en aan te bieden, zodat stappen zetten naar bewustwording voor meer mensen laagdrempeliger en toegankelijker gaat worden.

Om dit te kunnen bewerkstelligen is Gerda een samenwerking aangegaan met een aantal vrouwelijke onderneemsters, die goed binnen de filosofie van Vrouw&Verbinding passen. Deze vrouwen hebben de afgelopen jaren (de meeste vanaf het prille begin) veel trainingen, coachingsessies en retraites bij Vrouw&Verbinding gevolgd. Vanaf augustus 2021 starten wij in een aantal provincies met het organiseren van vrouwencirkels. In de toekomst zullen er ook zo nu en dan landelijke evenementen gaan plaatsvinden. Op de Facebookpagina van Vrouw&Verbinding kan je de actuele ontwikkelingen volgen.

Wie zijn wij en waar staan we voor

Oprichtster van Vrouw&Verbinding, auteur, organisator van retraites, entertrainer en een gepassioneerde onderneemster. Authentiek, dankbaar en een verbinder. Altijd vol inspiratie en weet mensen te raken. Houdt van de natuur en krachtplekken.

Mensenmens, liefdevol, zachte vrouwenkracht en heldervoelend. In haar praktijk kan je terecht voor lichaamstherapie, Voetreflextherapie, Dorn-therapie en Access Bars. Ze begeleidt mensen naar meer persoonlijke groei.

Boerin, sociaal, verbindend, beide benen op de grond, praktisch en meedenkend.  Een aantal steekwoorden die bij Irene haar bedrijf horen zijn: energie en ontspanning. Denk hierbij aan Reiki en AromaTouch massage met etherische oliën. Irene werkt praktisch en gericht, waarbij er gekeken wordt naar wat iemand zelf kan veranderen en wat iemand nodig heeft.

Greet houdt zich bedrijfsmatig bezig met bodemonderzoek en milieu-advies. Persoonlijke aanpak en betrouwbaar zijn haar kernkwaliteiten. Verder is ze integer, houdt van de natuur, ze heeft een open mind en is liefdevol. Greet faciliteert met haar bedrijf GCM-A een aantal producten (coachtools) van Vrouw&Verbinding, zodat deze in korte lijn geleverd kunnen worden aan de klanten die woonachtig zijn in België.

Verbinding, authentiek, persoonlijke coach, trainer Systemisch Werk in het onderwijs, begeleider familieopstellingen. Betrokken, hartelijk en leergierig.

Fotografie: Yvonne Sierkstra