'Omdat bewustwording (jou) zoveel mooier maakt'

Vrouw&Verbinding Ondernemerstraining


Het starten van een eigen praktijk of een eigen onderneming is een belangrijke stap. Het opbouwen en het behouden van een succesvolle en bloeiende onderneming is een vak apart. Een onderneming hebben kan enorm vreugdevol en inspirerend zijn. Het is heerlijk om een geheel persoonlijke invulling te geven aan jouw onderneming. Eigen ‘baas’ zijn en mooie producten en/ of waardevolle diensten aanbieden aan jouw klant. Een mooie bijdrage leveren aan het welzijn van anderen is ook een prachtige drijfveer. Anderzijds kan ondernemerschap soms ook overweldigend zijn. Waar begin je? Hoe treed je naar buiten? Hoe en waar bereik je jouw klanten? Hoe kun je in jouw kracht blijven? Hoe ontwikkel je diverse ondernemerskwaliteiten? Wat maakt jou nu uniek en echt authentiek? Zichtbaar zijn, hoe doe je dat en durf je dat eigenlijk wel? Waarom zou iemand voor jou willen kiezen? Ook stilstaan bij thema’s als zachte kracht, overvloed, moeiteloosheid, flow, inspirerend ondernemerschap en (vrouwelijk) leiderschap is iets waar je mee te maken krijgt als je voor jezelf gaat beginnen.

Zeker wanneer je al een bestaande praktijk of onderneming hebt, kan het heel verfrissend en waardevol zijn om opnieuw te kijken naar jouw bedrijfsvoering, maar zeker ook naar jezelf als ondernemer en als mens. Wat drijft jou? Wat inspireert jou? Waar loop je tegenaan? Wat loopt goed? Haal je het beste uit jezelf? Wat zou je graag in jezelf willen ontwikkelen? Wat zijn jouw unieke kwaliteiten? Ben je nog altijd met jezelf in verbinding? Lukt het je om authentiek te blijven of juist niet? Wat betekent voor jou succesvol zijn? En ontzettend belangrijk, hoe kan jij meer spiritueel en inspirerend leiderschap ontwikkelen en inzetten als gezonde basis voor authentiek en vreugdevol ondernemerschap.

We staan hier allemaal bij stil in de Vrouw&Verbinding Ondernemerstraining  die sinds april 2020 is opgenomen in de prachtig vormgegeven virtuele school van Vrouw&Verbinding. 

Hoe werkt het?

Je ontvangt een persoonlijke toegangscode, waarmee je toegang krijgt tot de Vrouw&Verbinding Ondernemerstraining

In deze training staan de volgende speerpunten centraal:

 • Ondernemen in het algemeen
 • Ondernemen vanuit een stevig fundament
 • Authentiek ondernemen
 • Intuïtief leiderschap
 • Marketing
 • Model naar zichtbaarheid
 • Model voor gebalanceerd leiderschap
 • Paraplu model voor succesvol ondernemerschap
 • Kernwaarden en kernkwaliteiten in ondernemerschap
 • Met passie en bezieling ondernemen
 • Systemisch ondernemen
 • Persoonlijk proceswerk en schaduwleiderschap

Door wie:

Deze training wordt gegeven door Gerda Duin, zij is al zelfstandig ondernemer is sinds 2000. Gerda heeft vanaf 2001 tot heden veel ervaring met het coachen en trainen van ondernemers in binnen- en buitenland. Daarnaast coacht en traint Gerda sinds 2013 ook op het persoonlijke vlak en organiseert zij retraites in binnen- en buitenland.

Speerpunten:

Authenticiteit – Bewustwording – Intuïtie – Leiderschap – Marketing – Spiritualiteit – Zichtbaarheid – Ondernemerschap – Verbinding met jezelf – Zielspad.

Voor wie?

De Vrouw&Verbinding Ondernemerstraining is bedoeld voor vrouwen die graag hun bestaande praktijk/ onderneming verder willen ontwikkelen. Deze training is ook aan te raden voor vrouwen die nog een prille praktijk of onderneming hebben en deze vanuit de basis goed op de kaart willen zetten. Deze training is bedoeld voor vrouwen die willen ondernemen vanuit zachte kracht en authenticiteit. Daarnaast is deze training uiteraard voor vrouwen die voelen dat zij hun ondernemersskills meer willen ontwikkelen.

Wanneer?

Op het moment dat de betaling verwerkt is, ontvang je binnen 48 uur een wachtwoord om toegang te krijgen tot de training.  Je kunt dan op je eigen tempo door de training heen. De ondernemerstraining blijft een jaar toegankelijk, de inhoud is erop gericht om binnen 4 maanden, op een rustig tempo te doorlopen.

Investering

750,00 exclusief 21 % btw. 

(Je doorloopt de training onder begeleiding van Gerda Duin in een besloten Facebookgroep tussen 29 april 2024 en 12 augustus 2024).


Een training door Gerda Duin is een training vanuit het hart, waarbij elke deelnemer vanuit een veilige setting wordt uitgenodigd tot spirituele groei en bewustwording. Er wordt steeds vanuit het huidige moment bekeken en aangevoeld wat het meest wenselijke is op dat moment. Gerda coacht en traint met passie, compassie, bevlogenheid en betrokkenheid. 


Recensies

Chantal

Ik wilde dolgraag op een rustige manier beginnen met een eigen praktijk. Omdat ik het een grote barrière vond om alles alleen uit te moeten zoeken stelde ik dit belangrijke moment steeds voor mezelf uit. Toen ik de kans kreeg om met de ondernemerstraining van Vrouw&Verbinding te starten greep ik dat direct aan en ik heb er geen dag spijt van gehad. Er zat een hele mooie opbouw in de training en alles werd heel goed uitgelegd. De systemische insteek vond ik enorm verhelderend en leerzaam en ik heb mezelf gedurende het hele traject heel goed kunnen ontwikkelen. Heel mooi hoe in deze ondernemerstraining naar jou als mens wordt gekeken en hoe je bewust wordt hoe alles met elkaar verweven is. Door deze training heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en Gerda is hierbij een grote inspiratiebron. Zij zegt altijd ‘als ondernemen niet leuk meer voelt gaat er iets mis’. Dat hou ik altijd in mijn achterhoofd.

Irene

Ondanks dat ik nog geen eigen onderneming runde voelde ik mij aangetrokken tot deze training. Immers had ik best al jaren persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt en mijn opleiding tot Holistisch Therapeut met goed gevolg afgelegd. ‘Maar wat ga ik er dan mee doen?’ was een vraag die me echt bezig hield. Besloten om ‘gewoon’ de training te doorlopen en wat zijn er veel eyeopeners in de training. Niet alleen praktische dingen die iedere ondernemer zou moeten regelen maar ook echt bij jezelf leren te blijven en te ontdekken wat en waarom jij juist iets op een manier wilt neerzetten. En daarbij dan het zichtbaar willen en kunnen zijn. Al met al: Top!

Sjouke

Gerda, dank je wel voor je deskundige leiding bij deze training. Ik ken je als een liefdevolle vakvrouw die er geen doekjes omheen windt. Het was een mooi en ook intens traject en de opbouw voelde voor mij perfect:  Van ‘keiharde’ zakelijke tools tot spirituele zelfonderzoek. Ik heb er enorm veel aan gehad.

Sandra

Wat was dit een mooie training zeg, ik heb enorm van het hele traject genoten. De ondernemerskennis van Gerda in combinatie met haar wijsheid en haar ervaring heeft deze training enorm waardevol voor mij gemaakt. Ook het sparren met andere deelnemers in de besloten Facebookgroep voegde echt iets toe. Ik heb deze training zelf doorlopen maar door de begeleiding van Gerda en de verbinding met de andere deelnemers voelde ik mij erg ondersteund. Mijn bedrijf heeft echt een doorstart gemaakt en mijn praktijk is volop in beweging.

Anja

Toen jij de ondernemerstraining aan het lanceren was sprong mijn hart op en zei ja tegen deze mooie kans, om  te werken aan mijn onderneming. De afgelopen tien jaar heb ik een mooie massage en voetreflex praktijk opgebouwd maar ik werd mij vooral in de lockdown ervan bewust dat het roer om mocht. Ik besefte dat Ik anders mocht kijken en ben de uitdaging aangegaan van vier maanden intensieve online training. Dit heeft echt mijn blik verruimd van korte termijn denken na waar wil ik over een jaar tot drie jaar staan. Ik heb echt gewerkt aan een stevig fundament met ruimte voor mijn schaduwkanten en ik heb veel  lef en zichtbaarheid getoond door het maken van video filmpjes!
Ik vond de training echt praktisch en inspirerend en zit vol ideeën om mijn praktijk anders vorm te geven! Gerda, dankjewel daarvoor, ook voor je steun en spiegel die je mij en de andere deelnemers soms voorhield! Dat gaf dan soms net dat duwtje in de rug die ik nodig had! Al met al een aanrader om deze mooie ondernemerstraining bij Gerda te gaan volgen!

Simone

Het meest belangrijke en daardoor fijne aan de ondernemerstraining van Vrouw&Verbinding is dat je steeds er attent op wordt gemaakt, hoe belangrijk het is voor jou als (beginnende) ondernemer om te ‘voelen’. Tijd nemen voor je een stap zet, goed bij jezelf naar binnengaan: ‘Wat past bij mij’? Wat voor ondernemer wil ik zijn/worden? 
Daarnaast heb ik als startende ondernemer veel gehad aan de informatie die ik uit moest pluizen. Waar ga ik mijn onderneming starten? Ga ik verbouwen? Wat gaat mij dat kosten? Kan ik dat betalen? Overleg met de bank? Welke ondernemersvorm past bij mij? En daarbij steeds maar blijven aanvoelen, naar ‘binnengaan’, wat zegt mijn intuïtie? 
Tevens heb ik daardoor veel over mijzelf geleerd. Wie ben ik als mens, als vrouw, als startende ondernemer. Waar mag ik nog aan werken om van mijzelf te blijven houden. Volgens mij is dit ook een voortdurend proces. 

Sonja

Deze training zou ik aan iedereen willen aanraden die voor zichzelf wil beginnen, het heeft mij echt geholpen om het basisfundament van mijn praktijk helder in beeld te brengen en stevig neer te zetten. Het inzicht dat een bedrijf alleen maar gezond kan groeien vanuit een stevige basis heeft Gerda echt heel goed overgebracht. De training in zijn totaliteit voelt enorm verrijkend en heeft voor mij echt een groot positief verschil gemaakt. Ik kan iedereen zo’n investering in zichzelf aanbevelen.

Motto’s Gerda: 
‘Er is er maar één die jou gelukkig kan maken en dat ben je zelf!’
‘Ondernemerschap hoort leuk te zijn! Als het niet leuk is, dan gaat er iets mis,’