'Omdat bewustwording (jou) zoveel mooier maakt'

Vrouw&Verbinding Ondernemerstraining


Het starten van een eigen praktijk of een eigen onderneming is een belangrijke stap. Het opbouwen en het behouden van een succesvolle onderneming is een vak apart. Een onderneming hebben kan enorm vreugdevol en inspirerend zijn. Het is heerlijk om een geheel persoonlijke invulling te geven aan jouw onderneming. Eigen baas zijn en mooie producten en/ of waardevolle diensten aanbieden aan jouw klant. Anderzijds kan ondernemerschap soms ook overweldigend zijn. Waar begin je? Hoe treed je naar buiten? Hoe en waar bereik je jouw klanten? Hoe kun je in jouw kracht blijven? Hoe ontwikkel je diverse ondernemerskwaliteiten? Wat maakt jou nu uniek en echt authentiek? Zichtbaar zijn, hoe doe je dat en durf je dat eigenlijk wel? Waarom zou iemand voor jou willen kiezen?

Zeker wanneer je al een bestaande praktijk of onderneming hebt, kan het heel verfrissend en waardevol zijn om opnieuw te kijken naar jouw bedrijfsvoering, maar zeker ook naar jezelf als ondernemer en als mens. Wat drijft jou? Wat inspireert jou? Waar loop je tegenaan? Wat loopt goed? Haal je het beste uit jezelf? Wat zou je graag in jezelf willen ontwikkelen? Wat zijn jouw unieke kwaliteiten? Ben je nog altijd met jezelf in verbinding? Lukt het je om authentiek te blijven of juist niet? Wat betekent voor jou succesvol zijn? En ontzettend belangrijk, hoe kan jij meer spiritueel leiderschap ontwikkelen en inzetten als gezonde basis voor authentiek en vreugdevol ondernemerschap.

We staan hier allemaal bij stil in de Vrouw&Verbinding Ondernemerstraining  die sinds april 2020 is opgenomen in de prachtig vormgegeven virtuele school van Vrouw&Verbinding. 

Hoe werkt het?

Je ontvangt een persoonlijke toegangscode, waarmee je toegang krijgt tot de Vrouw&Verbinding Ondernemerstraining

In deze training staan de volgende speerpunten centraal:

 • Ondernemen in het algemeen
 • Ondernemen vanuit een stevig fundament
 • Authentiek ondernemen
 • Intuïtief leiderschap
 • Marketing
 • Model naar zichtbaarheid
 • Model voor gebalanceerd leiderschap
 • Paraplu model voor succesvol ondernemerschap
 • Kernwaarden en kernkwaliteiten in ondernemerschap
 • Met passie en bezieling ondernemen
 • Systemisch ondernemen
 • Persoonlijk proceswerk en schaduwleiderschap

Door wie:

Deze training wordt gegeven door Gerda Duin, zij is al zelfstandig ondernemer is sinds 2000. Gerda heeft vanaf 2001 tot heden veel ervaring met het coachen en trainen van ondernemers in binnen- en buitenland. Daarnaast coacht en traint Gerda sinds 2013 ook op het persoonlijke vlak en organiseert zij retraites in binnen- en buitenland.

Speerpunten:

Authenticiteit – Bewustwording – Intuïtie – Leiderschap – Marketing – Spiritualiteit – Zichtbaarheid – Ondernemerschap – Verbinding met jezelf – Zielspad.

Voor wie?

De Vrouw&Verbinding Ondernemerstraining is bedoeld voor vrouwen die graag hun bestaande praktijk/ onderneming verder willen ontwikkelen. Deze training is ook aan te raden voor vrouwen die nog een prille praktijk of onderneming hebben en deze vanuit de basis goed op de kaart willen zetten. Deze training is bedoeld voor vrouwen die willen ondernemen vanuit zachte kracht en authenticiteit. Daarnaast is deze training uiteraard voor vrouwen die voelen dat zij hun ondernemersskills meer willen ontwikkelen.

Wanneer?

Op het moment dat de betaling verwerkt is, ontvang je binnen 24 uur een wachtwoord om toegang te krijgen tot de training.  Je kunt dan op je eigen tempo door de training heen. De ondernemerstraining blijft 6 maanden toegankelijk, de inhoud is erop gericht om binnen 4 maanden, op een rustig tempo te doorlopen.

Investering

€ 499,00 inclusief 21 % btw. 

(Je doorloopt de training individueel, zonder begeleiding)


Een training door Gerda Duin is een training vanuit het hart, waarbij elke deelnemer vanuit een veilige setting wordt uitgenodigd tot spirituele groei en bewustwording. Er wordt steeds vanuit het huidige moment bekeken en aangevoeld wat het meest wenselijke is op dat moment. Gerda coacht en traint met passie, compassie, bevlogenheid en betrokkenheid. 


Motto’s Gerda: 

‘Er is er maar één die jou gelukkig kan maken en dat ben je zelf!’

‘Ondernemerschap hoort leuk te zijn! Als het niet leuk is, dan gaat er iets mis,’