'Omdat bewustwording (jou) zoveel mooier maakt'

Sacred Soul Awareness training

De Sacred Soul Awareness training gaat voor de tweede keer van start op 17 januari 2022. Deze training, in de vorm van een online jaarprogramma, is ontstaan vanuit een verlangen om een  meesterwerk training neer te zetten en aan te bieden. Alle opgedane kennis, ervaring, expertise, wijsheid en beleving van de afgelopen 52 jaar heb ik verwerkt in deze training. Zelf voel ik meer dan ooit mijn diepe authentieke kracht en levensenergie door mij stromen. In deze training neem ik je mee op een reis door jezelf. Aan het eind van de training zal je terugkijken en voelen, weten en ervaren hoe jij gegroeid bent en alle stappen die je daarna zult zetten, zullen doorweeft zijn met vrouwelijk leiderschap.

Een training in verbinding met de spirituele gidsen

Het ontwikkelen van deze training was niet te forceren en het was onmogelijk om deze training vanuit ‘mannelijke daadkracht en opgejaagde energie’ tot stand te brengen. Ik heb mij laten leiden door mijn intuïtie in directe verbinding met de spirituele gidsen. Dit betekent dat ik soms dagen of zelfs weken achter elkaar stof zat uit te werken of mij aan het verdiepen was in de materie. Maar er zijn ook een aantal maanden geweest dat ik werkelijk alle tijd had maar er niks zinnigs op papier kwam. Alles wat ik opschreef, resoneerde niet met het diepere gevoel van betekenis welke ik door wil geven. Ik heb onderdelen uitgewerkt, op momenten dat ik zelf midden in het collectieve veld van bewustwording door schaduw en licht heen ging. Vanuit mijn hart heb ik gedeeld wat er te delen viel, heel open, puur en kwetsbaar. Dit is geen standaard training en je zult ook geen standaard cursusmateriaal aangereikt krijgen wat ‘slechts’ uit een boekje komt. De rauwe naakte waarheid van het leven, gebundeld met energetisch proceswerk en uiteraard met kennis en gedegen opleiding, expertise en levenservaring bekrachtigd.

We betreden een Sacred Space, een heilige tempel van compassie, heling en liefde

Mijn doelstelling en missie is dat we tijdens de Sacred Soul Awareness training samen een prachtige reis gaan maken waarin we afzakken naar de laag van het hart en de ziel. We verkennen samen met de gidsen de tempel van licht en de tempel van schaduw. We begeven ons binnen een Sacred Space, een heilige plek dus, waar geen ruimte is voor oordeel en veroordeel en een plek waar we leren dat ‘controle willen houden’ ons niet helpt. De training leert ons te vertrouwen en ons over te geven aan de stroom van het leven. We streven naar puurheid, oprechtheid en authenticiteit in liefde en compassie. We werken altijd naar het licht toe en we dragen op deze manier bij aan collectieve heling en bewustwording. 

Wat kan deze training voor jou betekenen?

Ik beoog met deze training om jou handvatten, leiding en leerstof aan te bieden die jou opnieuw (of nog meer) met jezelf in verbinding brengen. Wanneer de verbinding met jezelf in ere hersteld is, ben je namelijk pas werkelijk in staat om ook de verbinding te kunnen maken met andere mensen, van hart tot hart. Daar blijft het niet bij, want vanuit authentieke verbinding met jezelf kan je werkelijk je ware Goddelijke vrouwelijke kracht gaan ontdekken en uitdragen. Ik ga je in deze training ook voorstellen aan diverse gidsen, engelen en godinnen. Eigenlijk moet ik het anders uitleggen. Het werkt namelijk andersom, de gidsen, engelen en godinnen werken door mij heen. Zij dragen hun kennis en helende frequenties over aan mij zodat ik het weer door kan geven aan jullie.  Soms lijkt het alsof wij (mensen) de regie hebben maar dat is zeker niet het geval, alles ligt in handen van ‘de bron’ en alles komt dus precies op het juiste moment bij je terecht. Ik voel mij nederig en dankbaar dat ik een kanaal mag zijn voor het doorgeven van de wijsheid van de spirituele gidsen. Mijn bijdrage aan dit geheel is dat ik mij overgegeven heb aan mijn zielsmissie. Dit is een training van diepe transformatie, gericht op vrouwelijk en authentiek leiderschap. We werken aan een proces van rebirthing. Mijn missie is dat jij je grootsheid gaat herkennen en jouw unieke zielsmissie gaat (h)erkennen. Vervolgens stimuleert deze training je om je plek daadwerkelijk in te nemen, met prachtige leiderschap tools en instrumenten om te kunnen helen en een kanaal voor energetisch proceswerk te zijn.

Als deze training voor jou bedoeld is dan ‘weet’ je dat diep vanbinnen direct

Deze training is voor iedereen geschikt die openstaat voor meer verbinding, authentieke kracht en ‘zielsbewustzijn’. Je voelt dat je er klaar voor bent om het leven meer vanuit je hart te leven en je staat open voor spiritueel & authentiek leiderschap. Wanneer je erg verbonden bent met je hoofd kan deze training heel uitdagend voor je zijn. Het werkt positief als je al bekend bent met proceswerk.

Voor deze training is het niet per se noodzakelijk dat je coach, heler of trainer bent. Het gaat erom dat jij innerlijk een já voelt om deze training te doorlopen ongeacht wat je doet in het leven. Wanneer je wel coach, heler of trainer bent, weet dan dat je hiermee een intense verdieping gaat doormaken en dat je hierdoor veel meer draagkracht zal krijgen. Dit zal zich zeker ook in de uitvoering van je bedrijf vertalen door meer verdieping, verbinding, inspiratie en flow.


Praktische informatie

Start Sacred Soul Awareness training – maandag 17 januari 2022

De basistraining (module 1 tot en met 4) eindigt op 18 september 2022

De Sacred Soul Awareness *PLUS* training eindigt op 20 november 2022

*PLUS* is inclusief module 5

Deze module is in het bijzonder voor coaches, trainers, energiewerkers en lichtwerkers. Als je het gevoel hebt niet in deze categorie thuis te horen, maar toch aangetrokken wordt tot deze module, dan is het prima als je wilt deelnemen. Neem bij twijfel even contact op via vrouwenverbinding@kpnmail.nl

Module 1 

Start 17 januari 2022 tot 27 februari 2021

Rust 3 weken

Module 2

Start 21 maart 2022  tot 1 mei 2022

Rust 3 weken

Module 3

Start 23 mei 2022 tot 4 juli 2022

Zomerstop 5 weken

Module 4

Start 8 augustus 2022  tot 18 september 2022

Rust 2 weken

Module 5 

Start 4  oktober 2022 tot 21  november 2022

Sacred Soul Awareness besloten Facebookgroep 

Gedurende deze training heb je exclusief toegang tot de besloten Sacred Soul Awareness facebookgroep. In deze groep worden actuele video’s en updates geplaatst. Via deze groep onderhoud Gerda het contact met de deelnemers. Dit is een veilige bedding, een online Sacred Soul Awareness Space. In de groep is uiteraard ook ruimte tot verbinding met andere cursisten.


Investering

Sacred Soul Awareness training *PLUS*

Module 1 tot en met module 5.

€ 933,00 incl. BTW

Sacred Soul Awareness training basis

Module 1 tot en met module 4.

€ 666,00 incl. BTW

Optioneel

Je start met SSA-basis à € 666,00 incl.BTW Je besluit later in het jaar om door te gaan voor de complete SSA-training en betaald dan nog € 333,00 incl. BTW 

Totaal: € 999,00 incl. BTW

Zielsrouteplannerkaartendeck

Het is noodzakelijk om het zielsrouteplannerkaartendeck aan te schaffen. Dit is niet inclusief bovenstaande genoemde bedragen. Het kaartendeck is verkrijgbaar via de webshop: www.gerda-duin.nlPersoonlijke coaching

Tijdens het volgen van de training heb je de mogelijkheid om met 10 % korting individuele coaching te ontvangen. Zie actuele prijzen op de website www.gerda-duin.nl


Aanmelden

Dit betreft de aanbetaling voor de jaartraining die in januari 2022 weer opnieuw start.

Neem vrijblijvend contact met mij op als je belangstelling of vragen hebt. vrouwenverbinding@kpnmail.nl

Ik ga graag met jou op reis tijdens deze Sacred Soul Awareness training.

Wanneer dit voor jou ook zo voelt gaan we een prachtige verdieping tegemoet en zullen we elkaar werkelijk op een diepere laag gaan ontmoeten. Van hart tot hart, in verbinding met de andere cursisten.

Lieve groet,

Gerda