'Omdat bewustwording (jou) zoveel mooier maakt'

Sacred Soul Awareness training

Deze training, in de vorm van een online jaarprogramma, is ontstaan vanuit een verlangen om een  meesterwerk training neer te zetten en aan te bieden. Alle opgedane kennis, ervaring, expertise, wijsheid en beleving van de afgelopen 52 jaar heb ik verwerkt in deze training. Zelf voel ik meer dan ooit mijn diepe authentieke kracht en levensenergie door mij stromen. In deze training neem ik je mee op een reis door jezelf. Aan het eind van de training zal je terugkijken en voelen, weten en ervaren hoe jij gegroeid bent en alle stappen die je daarna zult zetten, zullen doorweeft zijn met vrouwelijk leiderschap.

Een training in verbinding met de spirituele gidsen

Het ontwikkelen van deze training was niet te forceren en het was onmogelijk om deze training vanuit ‘mannelijke daadkracht en opgejaagde energie’ tot stand te brengen. Ik heb mij laten leiden door mijn intuïtie in directe verbinding met de spirituele gidsen. Dit betekent dat ik soms dagen of zelfs weken achter elkaar stof zat uit te werken of mij aan het verdiepen was in de materie. Maar er zijn ook een aantal maanden geweest dat ik werkelijk alle tijd had maar er niks zinnigs op papier kwam. Alles wat ik opschreef, resoneerde niet met het diepere gevoel van betekenis welke ik door wil geven. Ik heb onderdelen uitgewerkt, op momenten dat ik zelf midden in het collectieve veld van bewustwording door schaduw en licht heen ging. Vanuit mijn hart heb ik gedeeld wat er te delen viel, heel open, puur en kwetsbaar. Dit is geen standaard training en je zult ook geen standaard cursusmateriaal aangereikt krijgen wat ‘slechts’ uit een boekje komt. De rauwe naakte waarheid van het leven, gebundeld met energetisch proceswerk en uiteraard met kennis en gedegen opleiding, expertise en levenservaring bekrachtigd.

We betreden een Sacred Space, een heilige tempel van compassie, heling en liefde

Mijn doelstelling en missie is dat we tijdens de Sacred Soul Awareness training samen een prachtige reis gaan maken waarin we afzakken naar de laag van het hart en de ziel. We verkennen samen met de gidsen de tempel van licht en de tempel van schaduw. We begeven ons binnen een Sacred Space, een heilige plek dus, waar geen ruimte is voor oordeel en veroordeel en een plek waar we leren dat ‘controle willen houden’ ons niet helpt. De training leert ons te vertrouwen en ons over te geven aan de stroom van het leven. We streven naar puurheid, oprechtheid en authenticiteit in liefde en compassie. We werken altijd naar het licht toe en we dragen op deze manier bij aan collectieve heling en bewustwording. 

Wat kan deze training voor jou betekenen?

Ik beoog met deze training om jou handvatten, leiding en leerstof aan te bieden die jou opnieuw (of nog meer) met jezelf in verbinding brengen. Wanneer de verbinding met jezelf in ere hersteld is, ben je namelijk pas werkelijk in staat om ook de verbinding te kunnen maken met andere mensen, van hart tot hart. Daar blijft het niet bij, want vanuit authentieke verbinding met jezelf kan je werkelijk je ware Goddelijke vrouwelijke kracht gaan ontdekken en uitdragen. Ik ga je in deze training ook voorstellen aan diverse gidsen, engelen en godinnen. Eigenlijk moet ik het anders uitleggen. Het werkt namelijk andersom, de gidsen, engelen en godinnen werken door mij heen. Zij dragen hun kennis en helende frequenties over aan mij zodat ik het weer door kan geven aan jullie.  Soms lijkt het alsof wij (mensen) de regie hebben maar dat is zeker niet het geval, alles ligt in handen van ‘de bron’ en alles komt dus precies op het juiste moment bij je terecht. Ik voel mij nederig en dankbaar dat ik een kanaal mag zijn voor het doorgeven van de wijsheid van de spirituele gidsen. Mijn bijdrage aan dit geheel is dat ik mij overgegeven heb aan mijn zielsmissie. Dit is een training van diepe transformatie, gericht op vrouwelijk en authentiek leiderschap. We werken aan een proces van rebirthing. Mijn missie is dat jij je grootsheid gaat herkennen en jouw unieke zielsmissie gaat (h)erkennen. Vervolgens stimuleert deze training je om je plek daadwerkelijk in te nemen, met prachtige leiderschap tools en instrumenten om te kunnen helen en een kanaal voor energetisch proceswerk te zijn.

Als deze training voor jou bedoeld is dan ‘weet’ je dat diep vanbinnen direct

Deze training is voor iedereen geschikt die openstaat voor meer verbinding, authentieke kracht en ‘zielsbewustzijn’. Je voelt dat je er klaar voor bent om het leven meer vanuit je hart te leven en je staat open voor spiritueel & authentiek leiderschap. Wanneer je erg verbonden bent met je hoofd kan deze training heel uitdagend voor je zijn. Het werkt positief als je al bekend bent met proceswerk.

Voor deze training is het niet per se noodzakelijk dat je coach, heler of trainer bent. Het gaat erom dat jij innerlijk een já voelt om deze training te doorlopen ongeacht wat je doet in het leven. Wanneer je wel coach, heler of trainer bent, weet dan dat je hiermee een intense verdieping gaat doormaken en dat je hierdoor veel meer draagkracht zal krijgen. Dit zal zich zeker ook in de uitvoering van je bedrijf vertalen door meer verdieping, verbinding, inspiratie en flow.


Praktische informatie

Je doorloopt deze training zelfstandig en je kunt dus op ieder moment dat jij wilt starten. Wanneer je je opgeeft ontvang je binnen 48 uur via e-mail jouw inloggegevens voor de training.

De ‘Basis’ training bevat vier uitgebreide modules en de ‘PLUS’ training bevat vijf modules.

Deze module is in het bijzonder voor coaches, trainers, energiewerkers en lichtwerkers. Als je het gevoel hebt niet in deze categorie thuis te horen, maar toch aangetrokken wordt tot deze module, dan is het prima als je wilt deelnemen. Neem bij twijfel even contact op via vrouwenverbinding@kpnmail.nlInvestering

Sacred Soul Awareness training *PLUS*

Module 1 tot en met module 5.

Je ontvangt bij de PLUS training naast Manuscript der Kroonjuwelen het mooie kaartendeck Tempel van het goddelijke vrouwelijke cadeau

€ 525,00 incl. BTW


Sacred Soul Awareness training basis

Module 1 tot en met module 4.

Je ontvangt bij de basis training het prachtige boek Manuscript der Kroonjuwelen cadeau.

€ 399,00 incl. BTW


Zielsrouteplannerkaartendeck

Het is noodzakelijk om het zielsrouteplannerkaartendeck aan te schaffen. Dit is niet inclusief bovenstaande genoemde bedragen. Het kaartendeck is verkrijgbaar via de webshop: www.gerda-duin.nl


Een persoonlijke aanbod

Tijdens het volgen van de training heb je de mogelijkheid om met 10 % korting individuele coaching te ontvangen. 

Tevens zijn de kaartendecks van Gerda Duin ondersteunend en aanvullend bij het volgen van deze training. Informeer naar een persoonlijk aanbod, wanneer je er minimaal twee wilt afnemen.


Aanmelden

Je kunt je direct aanmelden voor de Sacred Soul Awareness Basis of PLUS training.

Neem vrijblijvend contact met mij op als je belangstelling of vragen hebt. vrouwenverbinding@kpnmail.nl

Ben jij klaar om deze prachtige innerlijke reis te gaan maken?

Wanneer het voor jou zo voelt ga je een prachtige verdieping tegemoet en ga je jezelf en de spirituele gidsen op een diepere laag ontmoeten. 

Lieve groet,

GerdaRecensies

Jetty

Vandaag module 4 ontvangen van de Sacred Soul Awareness jaartraining. Een online jaar welke ik je van harte kan aanbevelen. Ik ben in januari gestart in de eerste groep en heb er intens van genoten, terwijl er nog veel komt de komende maanden. Het is echt een verdieping in een persoonlijk leerproces en het mysterie van het leven. Tegelijkertijd is het kennis die Gerda overdraagt. Natuurlijk kun je ook een boek lezen over een bepaald onderwerp maar dit gaat veel dieper en beklijft meer. Je krijgt vragen en wordt uitgenodigd daar antwoorden op te zoeken. Ik word er blij van om mezelf te blijven ontwikkelen; als trainer en coach kan ik dat weer inzetten voor anderen. Je bent nooit te oud om te leren. Geweldig toch? Het voelt voor mij als een reis waar je met hart en ziel in kunt duiken, gewoon vanachter je laptop. Een echte aanrader!

Marieke

Sacred soul Awareness 


S Stappen zetten op mijn pad van Bewustzijn
A Aanreikingen vanuit liefde
C Confronterende uitdagingen aangaan
R Rituelen laten mij andere kanten zien
E Eerlijk zijn naar mijzelf 
D Diepgaande processen


S Stralen van Licht omhullen mij
O Overstijgen van oude patronen 
U Uitvliegen als een vrije vlinder
L Luisteren naar mijn innerlijke stem


A Aandacht voor mijn Zielspad
W Waarnemen vanuit een ander perspectief
A Accepteren van alles wat er is
R Ruimte voor andere dimensies
E Eindeloze mogelijkheden worden zichtbaar 
N Nieuwe wegen ontdekken
E Eigen wijsheid volgen
S Stil zijn
S Spirit begeleidt mij 


De ‘Sacred Soul Awareness’ training is een verdiepende reis met mijzelf in connectie met mijn spirituele gidsen. De Tools die Gerda aanreikt brengen mij meer en meer in verbinding met mijn authentieke zijn. 
Oude pijn mag geheeld worden, waardoor er ruimte komt voor vernieuwing.
Het is niet een training die je even snel tussendoor doet. Het is belangrijk om steeds weer in de stilte af te stemmen en te luisteren naar wat getoond mag worden. Ik ervaar meer rust en verbinding met mijzelf op een dieper level.
Het is een mooi geschenk aan jezelf. 

Monique

De Sacred Soul Awareness training helpt mij met de verbinding met mijzelf en de spirituele bovenwereld. Het geeft mij bewustwording over wie ik ben en wat mijn ‘levensdoel’ is hier op aarde, mijn missie. Het geeft mij inzichten hoe ik mijzelf kan helen, niet alleen op persoonsniveau maar generaties terug en vooruit. Het helpt mij om in mijn vrouwelijke en zachte kracht te staan en volledige verantwoordelijkheid te nemen over de keuzes die ik gemaakt heb en neem in de toekomst. Daarnaast mijzelf vergeving te schenken voor de fouten die ik heb gemaakt. Het geeft mij veel inzichten en zelfkennis en tools om een betere versie van mijzelf te worden zodat ik dit kan meenemen voor het helpen van anderen. 

Agaath

De training heeft mijn trauma’s, namelijk angst voor afwijzing en angst dat er niet van mij gehouden wordt als ik echt mezelf ben en laat zien, getransformeerd naar meer zelfliefde. Ik ben in de overgave en laat de controle vaker los, helemaal lukt nog niet altijd . 
Een groot  cadeau wat deze training me  heeft gebracht, is dat ik  mezelf (eindelijk) voorop zet! Ik kies beter afgestemd wat ik doe en wat ik wil, passend bij  wie ik ben.
Het bijzondere is dat dat in de buitenwereld merkbaar is. Ik ben succesvoller, zowel zakelijk met mijn Airb&b (ik doe gewoon met hart en ziel wat ik leuk vind) als privé (gelukkiger, rustiger, tevreden & meer in balans). Ik kan en mag mezelf zijn met alles erop en eraan, vanuit zachtheid en vanuit liefde voor mezelf.

Dominique

Ik ben zo dankbaar dat ik deze mooie training op mijn pad ben tegengekomen. Ik had aanvankelijk gedacht dat online toch niet hetzelfde effect zou kunnen hebben als ‘live’. Maar dit blijkt niet zo te zijn. Je moet wel een commitment aangaan met jezelf om er voldoende tijd in te steken, en zelf aan het werk te gaan met de oefeningen. Maar dat maakt deel uit van de training: vrouwelijk leiderschap, met een korte ei, zoals Gerda het vaak zegt.
Het is een intense training die leert me meer te vertrouwen in mezelf en dat het geen zin heeft me te vergelijken met anderen want elk verhaal is uniek. Ik ben me meer bewust van synchroniciteit, waarbij ik telkens weer verwonderd ben hoe mooi dit kan zijn! Ik besef dat ik geholpen word en dat ik krijg wat goed is voor mij, zelfs al zie ik dat niet altijd in eerste instantie; en de acceptatie hier rond komt vlotter, ik ga veel minder lang in weerstandmodus. Ik kan ook makkelijker iets los laten, i.p.v. alles te blijven herkauwen en als ik merk dat ik toch weer in de val trap, dan geef ik mezelf een vriendelijke tik tegen mijn kont.
Ik ben veel rustiger (soms nog onbegrijpelijk voor mijn partner). Ik leer bewuster omgaan met mijn valkuilen. De thema’s die zich aanbieden raken met telkens opnieuw en komen op het juiste moment. En nu hop, naar de volgende module! Ik ben benieuwd naar de volgende training die je gaat ontwikkelen Gerda!