'Omdat bewustwording (jou) zoveel mooier maakt'

Innerlijk kind


Tijdens deze training ga je op een liefdevolle en rustige wijze contact maken met je innerlijke kind. Het innerlijke kind is een deel van jou en je draagt haar altijd bij je. Wanneer je als volwassenen op een onbevangen en vreugdevolle manier in contact kan staan met je innerlijke kind, dan is dit heel krachtig. Als je je regelmatig krachteloos, onzeker, down, boos of verdrietig voelt, kan het heel goed zijn dat het een innerlijk kind deel is, wat graag geheeld wil worden. Je merkt dan over het algemeen dat je weinig inspiratie, zelfvertrouwen en passie ervaart. Door je innerlijk kind in het licht te zetten, kan je een mooie helende beweging bewerkstelligen en je kracht en vitaliteit hervinden.

Hoe werkt het?

Je ontvangt een persoonlijke toegangscode, waarmee je toegang krijgt tot de innerlijk kind heling training in een mooie vormgegeven virtuele Sacred Space (online leerprogramma). De training bevat 8 mooie opdrachten, die je verspreid over 8 dagen kunt uitwerken.

In deze training staan de volgende speerpunten centraal:

  • Innerlijk kind heling
  • Zelfliefde
  • Meditatie
  • Visualisaties
  • Schrijfoefeningen
  • Affirmaties
  • Bewustwording
  • Helende stappen
  • Zichtbaarheid
  • Acceptatie

Door wie:

Deze training is ontwikkeld door Gerda Duin van Vrouw&Verbinding. Gerda is sinds 2000 onderneemster en actief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Gerda is intuïtief leiderschap coach, zielsbegeleidster, auteur en ontwikkelaar van diverse bewustwording tools. Daarnaast is Gerda oprichtster van Vrouw&Verbinding, een groot netwerk voor vrouwen. Ook organiseert Gerda, retraites in binnen en buitenland.

Voor wie?

Voor vrouwen die een mooie stap willen zetten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Als jij openstaat voor meer innerlijk leiderschap, vreugde, zelfvertrouwen en authentieke kracht dan is deze training geschikt voor jou. 

Wanneer?

Zo gauw je betaling verwerkt is ontvang je binnen 24 uur een persoonlijke inlogcode. Deze wordt via email toegestuurd. Je kunt dan op je eigen tempo en tijdstip, thuis aan de training werken. 

Investering

De investering bedraagt € 33,00 inclusief btw. In de periode van 29 juni t/m 6 juli kan je deze training onder begeleiding met groepscoaching volgen, de investering is dan €49,95.


Een training door Gerda Duin is een training vanuit het hart, waarbij elke deelnemer vanuit een veilige setting wordt uitgenodigd tot spirituele groei en bewustwording. Er wordt steeds vanuit het huidige moment bekeken en aangevoeld wat het meest wenselijke is op dat moment. Gerda coacht en traint met passie, compassie, bevlogenheid en betrokkenheid.