'Omdat bewustwording (jou) zoveel mooier maakt'

Ben jij klaar om af te reizen?

Ik wil je graag in verbeelding meenemen naar een prachtplek van wereldformaat.

Op deze krachtplek is het sereen en oogverblindend mooi. Op deze plek voert niemand het hoogste woord en er is ook geen sprake van niet zichtbaar durven zijn. Op deze plek is het niet nodig om jezelf te vergelijken met een ander, dat is simpelweg niet aan de orde. Er is alleen maar sprake van puur bewustzijn en dat in een immense stilte. Om deze krachtplek te kunnen bereiken hoef je geen plek te reserveren en je bent ook niet dagen onderweg. Je hoeft ook geen koffers vol ‘feel good stuff’ mee tegen eventuele verveling. Je zou verwachten dat het op deze plek enorm druk is, maar dat valt mee, of tegen, het is maar hoe je bekijkt.

Wanneer je nu benieuwd bent geworden om welke plek het gaat,  hoe je er kunt komen en wat de naam van deze droombestemming is heb ik hier het volgende reisschema voor je.

Ben je klaar om af te reizen?

Ga rustig zitten of liggen en maak het jezelf comfortabel. Sluit je ogen met het innerlijke weten dat dat veilig is. Adem rustig liefde in en onrustgevoelens en negatieve gedachten uit. Herhaal dit patroon van in en uitademen een aantal keer. Geef jezelf toestemming om dieper in je lichaam te zakken. Spreek de volgende affirmatie rustig een paar keer uit: ‘Ik ben veilig, ik ben liefde, ik ben puur bewustzijn’.

Blijf rustig zitten of liggen en haal ontspannen adem. Voel hoe je steeds meer ontspanning ervaart en hoe je hart zich opent. Je bent zojuist aangekomen op de krachtplek in jezelf. Hier is geen dualiteit en geen beperking van vrijheid. Hier ben je thuis, bij jezelf. Je bent in verbinding met wie je werkelijk bent. Puur bewustzijn. De krachtplek in jezelf is er altijd! Jij bent die krachtplek zelf.

Ahooo!

Deel het bericht op social media!