'Omdat bewustwording (jou) zoveel mooier maakt'

Iedereen doet ertoe

In het familiesysteem doet iedereen ertoe en alles en iedereen is met elkaar verbonden. Ook wanneer je denkt dat dit niet zo is.

Ieder heeft een eigen plek en eigen bijzondere waarde, zowel het kind, de moeder als de voorouders. De uitgeslotene, de oudste, de jongste, het overleden zusje, de biologische moeder die er niet voor je kon zijn, de moeder met een chronische ziekte en de wijze voorvader. De broer die altijd ‘dwarsligt’ en ook je dierbare broer of zus die ging emigreren, mogelijk om zich los te willen maken van het familiesysteem. Maar zeker ook de oma die op jonge leeftijd al ‘overging’. Ga zo maar door. Iedereen doet er toe, ongeacht leeftijd, geslacht en hoe ver je het schopt in het leven. Iedereen heeft energetisch gezien een eigen stuk ruimte in het systeem, alleen niet iedereen neemt die ruimte of is zover om die ruimte ook daadwerkelijk te kunnen zien en in te nemen.

In ieder systeem is ook die ene strijdster, de krachtige, de bewuste, de vrouw (het zou ook een man kunnen zijn) die vaak vooroploopt, opkomt voor de zwakkeren en die een innerlijk weten heeft dat er soms mensen zijn die opstaan en in staat zijn om veranderingen aan te brengen in het familiesysteem. Als jij deze update nu leest kan het heel goed zijn dat jij diegene bent. De persoon die het weigert om mee te gaan in een negatieve spiraal, de vrouw die voelt dat er zoveel meer mogelijk is dan haar is vertelt, de persoon die weet dat zij nu haar plek in ‘moet’ nemen en daartoe bereid is. Wetende dat ze misschien een tijd lang alleen zal staan, maar toch bereid is te doen wat ze moet doen. Niet langer meelopen in een ratrace die haar niet gelukkig maakt. Die ene persoon kan jij zijn en weet dat je werkelijk in staat bent om het leven van je dromen te leven. Verbind je met de sterke energie uit je familielijn die er energetisch gezien altijd ergens is!

Iedereen doet ertoe. Jij doet ertoe! Jij bent in staat om patronen te doorbreken en door te gaan daar waar één of meerdere van je voorouders al begonnen zijn, met de intentie een verschil te willen maken.

Ben jij daartoe bereid? Innerlijk weet je het antwoord.

Gerda

Soulhealing Roots vrouwenlijn (aanrader).

Deel het bericht op social media!