'Omdat bewustwording (jou) zoveel mooier maakt'

Baarmoederheling

Baarmoeder heling 

Ieder mens is geboren uit de baarmoeder van haar moeder. Wanneer vrouwen het leven schenken aan hun kinderen gebeurt dit ook via de baarmoeder en het baarmoederkanaal.

In de baarmoeder zit veel oude pijn opgeslagen en vaak ook blokkades en negatieve overtuigingen die meegenomen zijn uit de jeugd en uit vorige levens. Van generatie tot generatie overgedragen in het DNA. Iedere generatie kent haar eigen pijn, thema’s, overtuigingen, familiare belasting, ziekte en zeer. Daarnaast speelt onze geboorteplaats (streek, land, continent) nog een rol in wat in onze baarmoeder is opgeslagen aan ‘waarheid’. Door het leven heen zullen veel vrouwen via seksuele ervaringen ook gemeenschap hebben met diverse partners. Door deze fysieke, mentale en geestelijke verbinding is de baarmoeder van de vrouw vaak ook belast met de niet geheelde delen van deze partners. Helaas heeft een aantal vrouwen ook te maken gehad met seksueel misbruik, de baarmoeder heeft in dit geval een fysiek en emotioneel trauma opgelopen.

De baarmoeder is een heilig lichaamsdeel, het schenkt nieuw leven en gedurende ons hele leven kent de baarmoeder wisselende ‘seizoenen’, dit begint al bij de geboorte, vanzelfsprekend tijdens de hele periode van menstruatie, bij zwangerschappen, miskramen en natuurlijk de periode van de overgang.

Belangrijk om mee te geven dat ook bij vrouwen die geen baarmoeder meer hebben, het DNA nog altijd verbonden is met jouw zielsbewustzijn. Hoe droevig en ‘geamputeerd’ het in sommige gevallen kan voelen, om geen baarmoeder meer te hebben, weet dat je op het niveau van DNA en zielsbewustzijn volledig vrouw bent en dit ook altijd zult blijven.

Onderstaand ritueel is een helende zegening voor je baarmoeder.

Zegening voor de baarmoeder

Het is heel helend en bekrachtigend om regelmatig je handen rustig op je buik en onderbuik te leggen. Neem het liefst een liggende houding aan. Je kunt dan rustig helend licht inademen en dit naar je baarmoeder laten stromen. Bij elke uitademing kan je visualiseren dat oude pijn en blokkades worden losgelaten en wegvloeien uit je lichaam.

Je kunt de volgende affirmaties ook uitspreken:

  • Ik ben dankbaar voor de liefdevolle verbinding met mijn baarmoeder
  • Ik ben dankbaar dat ik het leven geschonken heb gekregen van mijn moeder
  • Ik ben dankbaar dat ik het leven heb geschonken aan mijn kinderen (indien aan de orde)
  • Ik ben dankbaar dat ik een vrouw ben
  • Ik ben dankbaar voor de seizoenen van mijn baarmoeder
  • Ik ben dankbaar voor de schat aan wijsheid die opgeslagen zit in mijn baarmoeder
  • Ik ben dankbaar voor het zielsbewustzijn in mijn baarmoeder
  • Ik ben dankbaar voor de godin in mij

Nadat je enige tijd gelegen en gerust hebt kom je weer langzaam omhoog en drink dan rustig een glas zuiver water. Visualiseer dat dit water je baarmoeder schoon spoelt. Drink de rest van de dag nog een paar glazen zuiver water. Wees zacht en mild voor jezelf. Wanneer je baarmoeder heelt kan je je soms wat emotioneel of gevoelig voelen.

Baarmoeder soulhealing

Daarnaast wil ik je de gelegenheid geven om onderstaande baarmoeder soulhealings te ondergaan. Deze soulhealings werken diep door op de laag van je baarmoeder, hart en ziel. Neem er rustig de tijd voor en herhaal de soulhealings zo nu en dan eens, maar niet in een overload. Laat je leiden door je eigen wijsheid.   Je kunt de bestanden downloaden en opslaan, zodat je ze vaker kunt beluisteren. De kracht van de herhaling draagt bij aan steeds een stukje diepere heling.

Baarmoeder soulhealing I: https://www.gerda-duin.com/product-page/baarmoeder-soulhealing-1

Baarmoeder soulhealing II:  https://www.gerda-duin.com/product-page/baarmoeder-soulhealing-2

Ik wens je een mooie dag.

Liefs Gerda

 

Deel het bericht op social media!