'Omdat bewustwording (jou) zoveel mooier maakt'

Engel van moed en vertrouwen

De zomer is nu volop aan de gang en af en toe is de energie enorm intens, met name ook door de temperatuur die af en toe flink oploopt. Het is nu de beste tijd om echt goed voor jezelf te zorgen, door te ontspannen en door veel tijd rond te brengen in de natuur. Ook het element water is nu natuurlijk een bron van heling. Neem vooral eens een lekkere duik in een meer, in de zee of in een zwembad. Laat je dragen door het water en laat je even meevoeren in een stil moment naar een plek op aarde waar jij je heel fijn voelt.

Graag laat ik je weten dat in de zomerserie ‘Een zomer met de engelen’ weer een liefdevolle en helende meditatie voor je klaarstaat.

Tijdens deze meditatie kom je in verbinding met de engel van moed en vertrouwen. Deze engel brengt je een energetische heling van je hart en helpt je om fysieke blokkades op te heffen. Ook ontvang je een inwijding van moed en vertrouwen en word jij je door de liefdevolle aanwezigheid van de engel bewust van het feit dat het goed is om te mogen ontvangen. Tot slot brengt de engel je even in verbinding met een dierbaar persoon.

Gun jezelf dit geschenk en weet dat je het waard bent om jezelf iets te geven.

Ja ik gun mezelf dit geschenk

Deel het bericht op social media!