'Omdat bewustwording (jou) zoveel mooier maakt'

Leeuwenpoort

In aanloop naar de leeuwenpoort
Vandaag precies twee weken geleden ging ik door een eeuwenoude leeuwenpoort heen in Sevilla. Niks bijzonders zou je misschien denken en toch is er wel degelijk iets voelbaar in de intensiteit van de energie rondom het hoogtepunt van de leeuwenpoort op 8 augustus.
Intense energie
De energie van de leeuwenpoort kan voelen als intens, als iets waar je niet omheen kunt, enigszins vermoeiend, misschien zelfs benauwd of beklemmend en in hetzelfde moment kan je ook in jezelf voelen dat je ergens naar toe wordt gedreven waar je verder weinig invloed op hebt. Je weet niet precies wat zich aan het ontwikkelen is maar er kan ook een diep innerlijk weten aanwezig zijn, waardoor je toch in vertrouwen kunt blijven.
Momenteel kan de energie al behoorlijk aan het opspelen zijn en zorgen voor verwarrende situaties waar je maar weinig grip op hebt. Kijk maar eens om je heen, er gebeurt momenteel zoveel en de wereld lijkt wel door te draaien en soms kan je daar zelf ook duizelig of overprikkeld door raken. Blijf dicht bij jezelf, laat je niet gek maken, neem geen overhaaste beslissingen en zorg voor voldoende ontspanning en wees lief voor jezelf en voor een ander.
In de meditatie Sacred Space kan je een mooie uitgebreide ‘Leeuwenpoort drieluik’ vinden en die kan zeer ondersteunend zijn, omdat het je een stuk inzichten geeft maar ook kan bijdragen aan overgave en zachtheid. Deze soulhealing is verkrijgbaar als audio, welke je kunt downloaden en opslaan zodat je er vaker naar kunt luisteren.

Deel het bericht op social media!