'Omdat bewustwording (jou) zoveel mooier maakt'

Het geschenk van transformatie

Na een paar mooie ‘Indian summer’ dagen, gaan we nu richting de herfst. Wanneer je buiten komt en even rustig de tijd neemt, kun je ongetwijfeld zien en voelen dat we in een overgang zitten van de nazomer naar de herfst. Buiten is het soms opvallend stil, terwijl de zon nog regelmatig door de wolken schijnt. Ook kun je alweer spinnen in hun web ontdekken en maakt de natuur zich klaar voor de herfst. Hier en daar staat nog een krachtige bloem en in hetzelfde moment ruik je de vergankelijkheid van bloemen en planten buiten. De bladeren verkleuren alweer en dit alles werkt (on)bewust en energetisch op ons mensen door.

Collectief maken we een verandering door die bij de meeste mensen gepaard gaat met gemengde gevoelens. Dat is heel normaal en het kan je helpen door jezelf daar niet tegen te verzetten. Het is goed om in vertrouwen te blijven en ook de intentie te hebben om jezelf steeds af te stemmen op de frequentie van liefde. Hoe meer mensen dit doen (vanuit hun hart), hoe bewuster we als collectief kunnen groeien naar heelheid en wijsheid.

Persoonlijk kun je ook ervaren dat je door een transformatiefase heen gaat. Dat is een proces dat je niet kunt tegenhouden en ook niet zou moeten willen tegenhouden. Sta maar rustig stil bij wat jij achter wilt laten in de zomer. Je hoeft niet met een zware rugzak van de zomer de herfst binnen te wandelen. Wat kan er uit? Wat mag je teruggeven aan iemand anders? En… wat neem je wel mee, wat jou krachtig en authentiek maakt? De herfst is een seizoen om te oogsten en om daadwerkelijk te kunnen oogsten is het noodzaak dat je vanuit hartbewustzijn je afstemt op je intenties, wensen en verlangens. Alles wat je bedenkt met je hoofd, heeft niet de waarachtige potentie in zich om daadwerkelijk gemanifesteerd te worden. Durf je hart te openen door jezelf te verbinden met zachtheid door bijvoorbeeld te mediteren en/of door veel in de natuur te verblijven.

Tip van Gerda

Graag breng ik de Transformatie (Herfst) Soulhealing onder je aandacht. In deze mooie visualisatie/soulhealing ga je op een rustige en liefdevolle wijze een mooie soundscape reis maken door een herfstlandschap. Je zult op een diepere laag helen en meer in je (oer)kracht komen. Je gaat ervaren hoe loslaten jou ruimte en energie geeft.

Deel het bericht op social media!