'Omdat bewustwording (jou) zoveel mooier maakt'

Samenwerking Vrouw&Verbinding & Elaisa Energetic Wellness

Met veel plezier kondigt Vrouw&Verbinding Retraites een mooie en waardevolle samenwerking aan met Elaisa Energetic Wellness.

Hoe dit ontstaan is, kan je hieronder lezen.

Op 11 juni 2021 betrad ik Elaisa Energetic Wellness. Binnen een minuut of tien had ik door dat ik op een hele bijzondere plaats terecht was gekomen. De energie was er zo zuiver, het natuurschoon adembenemend en al snel werd mijn blik vanuit het thermale water getrokken naar Godin Tara, de moeder godin die ik drie jaar tevoren op diverse plekken van Nepal en Tibet mocht ontmoeten. Ik bleef haar maar aankijken. Ze had een boodschap voor mij. Een boodschap over een samenkomst met een groep vrouwen.

Op korte termijn,

Een retraite,

Door mij geïnitieerd,

Waarbij ik groots mocht denken,

Waar alles samen zou vallen en komen,

Een diepgaande helende ervaring,

Waar iedere vervolgstap vanzelf duidelijk zou worden.

Ik glimlachte en wist dat het klopte. Ik voelde dat ik de eigenaar (of zaakvoerder, zoals het in België) genoemd wordt) van dit indrukwekkende kuuroord wilde spreken, maar hoe dan? Na een indrukwekkende eerste dag bleek de shuttlebus na 22.00 uur niet meer te rijden. Wat nu? Een vriendelijke man kwam op ons af en bood ons aan om ons naar het hotel terug te brengen. We stapten in en kwamen erachter dat we in de auto van zaakvoerder Jean Luc Kumpen waren gestapt. De moeiteloosheid diende zicht aan, niet te bevatten. We hadden een kort maar inspirerend gesprek en de dag daarna volgde een indrukwekkende rondleiding door de prachtige tempels van Elaisa. De rest kan je waarschijnlijk zelf wel invullen gezien de naam van dit blog.

Inmiddels ben ik al zes dagen te gast geweest bij Elaisa en heb ik mij helemaal ondergedompeld in alles wat dit Wellness centrum te bieden heeft en dat is veel. In Elaisa valt heel veel samen, schoonheid, welzijn, spiritualteit, ontspanning, bewustwording en dit alles gedragen door een prachtig stuk natuur. In het bijzonder ook het gezamenlijke gedachtengoed van Vrouw&Verbinding en Elaisa, om te streven naar meer bewustwording en innerlijk leiderschap is een prachtig uitgangspunt voor deze samenwerking.

Omdat dit allemaal zo mooi aansluit bij de filosofie van Vrouw&Verbinding Retraites heb ik (Gerda) besloten om in oktober 2021 een eerste retraite te gaan organiseren in Elaisa. Ik heb het gevoel dat dit nog maar het begin is. Na een aantal inspirerende gesprekken met mijn contactpersoon Peter heb ik het gevoel dat hier iets heel moois en waardevols uit kan gaan groeien. Er is al gesproken over een tweede retraite die waarschijnlijk in de winter of  het vroege voorjaar van 2022 plaats zal gaan vinden.

Mocht je na het lezen van dit blog het gevoel hebben dat je op de hoogte gehouden wilt worden kan je mij een persoonlijk bericht sturen inclusief een motivatie wat jou zo aanspreekt. Voor deze retraite is namelijk geen open inschrijving, omdat het belangrijk is dat iedere deelnemer al enige stappen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heeft gezet. Alleen op deze manier kunnen we als groep een enorme verdieping maken die bijdraagt aan meer lichaams en zielsbewustzijn.

Wanneer je mij een bericht hebt gestuurd  zal ik je naam op een interesselijst noteren zodat ik je een persoonlijk bericht kan sturen als ik actuele informatie heb over aankomende retraites in Elaisa. Dit geldt alleen als je een persoonlijke motivatie hebt meegestuurd, dat is echt belangrijk in deze!

Het leven is ons geschonken, maar er iets waardevols en prachtigs van! Je bent het waard en de wereld heeft je nodig!

Lieve groet,

Gerda

Bron foto: Elaisa Energetic Wellness ©

Deel het bericht op social media!