'Omdat bewustwording (jou) zoveel mooier maakt'

Retraite Next Level

✨11 vrouwen ✨
✨Een transformatiereis ✨
✨ Een magische plek ✨
✨Life changing ✨

Lemurië, gezonken land met enorme formaties kristallen.
Lemurië, waar het lichaam nog werd gezien als de tempel van de ziel. Lemurië, waar zielsbewustzijn en lichaamsbewustzijn één op één met elkaar verbonden zijn, zonder ruis van het ego en het willen. Lemurië, waar het hart volledig ontspannen kan kloppen in de diepte van het fysieke huis, waar er geen oordeel is over het lichaam en waar er geen strijd is over ‘wie er gelijk heeft’.

In juli was ik 10 dagen op krachtplekkenreis in België. Ik was hier om mooie krachtplekken te bezoeken, mede voor een kaartendeck / boekproject en ook was ik er voor het voorbereiden van een retraite, welke ik in oktober ga organiseren, op een prachtige en immens mooie krachtplek, waar hemel en aarde wel samen lijken te vallen. Op deze krachtplek ben ik vier dagen gebleven en heb een aantal individuele sessies mogen ontvangen, waarbij ik mij helemaal heb opengesteld voor de kracht van de plek en voor de boodschapppen die ik tot mij mocht nemen, gekoppeld aan mijn persoonlijke intenties.

In een intens mooie Energetische soundtreatment sessie, gegeven door klankmeester en soundhealer Geert Kumpen reisde ik af naar Lemurië, omgeven door prachtige Lemurië kristallen. De stem van Geert resoneerde diep in mijn lichaam, maar ook vele authentieke instrumenten. Wat een belevenis en wat viel er veel te voelen, het was vooral de vredige ontspanning die mij diep raakte. De dag erna, zwemmend in een mineralenbad waar ik onderwater naar de walvissen kon luisteren, maakte ik onverwachts nog een korte soundscapereis naar Lemurië. Dat was best een intense beleving, die mij overkwam. Wel heel bijzonder. Deze werkt nog door. Net als de 10 dagen in België, waar ik samen met Greet Ceulemans diverse krachtplekken heb bezocht en waar de we zoveel mooie tekens kregen omtrent onze intenties. Alles zal verder ontvouwen, de beelden, de klanken, de inzichten, de golfvloed van Lemurië en ook de kristallen die we zoveel mochten ontdekken in Elaisa.

De retraite van Vrouw&Verbinding-Retraites die ik van vier tot acht oktober 2021 organiseer, is een retraite in een besloten gezelschap in een intieme en veilige setting. Dat betekent dat ik iedere deelnemer eerst gesproken wil hebben voordat ik kan inschatten of deze retraite goed bij je past. We gaan met een groep gelijkgestemde deelnemers een enorm mooie midweek beleven. Het is belangrijk dat iedere deelnemer al stappen heeft gezet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. We gaan namelijk ook met elkaar de diepte in, dit op één van de mooiste plekken van de aarde, namelijk in Terhills natuurreservaat in België, net over de grens. We zijn o.a te gast bij Elaisa Energetic Wellness centre.

Naast mij kunnen er 11 vrouwen mee. Er zijn nu nog twee plekjes vrij. De inhoudelijke informatie komt niet op sociale media te staan, ik zal de informatie toezenden aan diegene die direct voelen dat dit erg aanspreekt op hart en ziel niveau. In dat geval nodig ik je uit om mij een e-mail te sturen naar vrouwenverbinding@kpnmail.nl met je persoonlijke motivatie en intentie om eventueel mee te gaan. Graag hoor ik ook van je welke stappen je al gezet hebt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en (spiritueel) leiderschap. De reden hiervoor is om iedere deelnemer de kracht van gelijkwaardigheid en diepe verbinding te kunnen meegeven. Als metafoor licht ik toe: iemand zonder zwemdiploma kan ook niet op een verantwoorde manier in het diepe bad zwemmen.

De reacties die ik ontvang zal ik zorgvuldig lezen en even op me in laten werken. Ik koppel je zeker een reactie terug. Daar er nog maar twee plekjes vrij zijn, kan het gebeuren dat de retraite in oktober heel snel vol zit. Ik kan je dan op een interesselijst plaatsen voor een vervolgretraite die in 2022 plaats zal vinden.

Dank je wel voor het lezen en voel je uitgenodigd om mij te contacten, ik zal met aandacht je bericht lezen.

Lieve groet,

Gerda

Deel het bericht op social media!